#

Waarom deelnemen aan de nationale marketing strijd 2019?

 

  • Kom in contact met interessante bedrijven

 

  • Ontmoet studenten uit heel Nederland en verbreed je netwerk

 

  • Vergroot je marketing kennis

 

  • Win €2.000!

 

WAT IS DE NATIONALE MARKETING STRIJD?

 

De Nationale Marketing Strijd is het grootste marketing evenement voor universitaire studenten van de Marketing Associatie Nederland (MAN). Het evenement is gericht op studenten van Nederlandse topuniversiteiten in de laatste fase van hun studie die affiniteit hebben met marketing. De Nationale Marketing Strijd is uniek, omdat het de interactiviteit tussen bedrijven en studenten als uitgangspunt heeft. De bedrijven krijgen de kans om studenten "in actie" te zien met real-life cases in teams met andere studenten die ze nog niet kennen. Dit kan zijn tijdens de door onze partners georganiseerde inhousedagen voorafgaand aan de Nationale Marketing Strijd, of tijdens de finaledagen in februari.

legend.jpg

 

 

INHOUSEDAGEN

 

De inhousedagen van de Nationale Marketing Strijd 2019 vinden plaats op locatie bij de bedrijven. Iedere deelnemer van de Nationale Marketing Strijd dient een inhousedag bezocht te hebben. Tijdens de inhousedag vindt de eerste ronde van de NMS plaats. In deze ronde worden er willekeurige teams gevormd van 4 à 5 studenten. Deze teams zullen niet worden ingedeeld op stad van herkomst, waardoor je nog meer mensen leert kennen. Een van de onderdelen van de inhousedag is dus het maken van de eerste marketing case, en hier krijg je dus ook ruimschoots de tijd voor.

 

Aan het einde van de dag volgen de presentaties van de verschillende groepen die vervolgens beoordeeld zullen worden door de jury van het desbetreffende bedrijf. Aan de hand van de gescoorde punten tijdens de inhousedag zullen de 100 beste studenten doorgaan naar de finaledagen op 7 & 8 februari 2019. Het is dus belangrijk dat je goed scoort tijdens de inhousedag, want hier zal de strijd al los barsten. Naast het maken van een marketing case zul je tijdens de inhousedag bijvoorbeeld een rondleiding krijgen en is er een borrel. Zo leer je het bedrijf dus goed kennen! De data waarop de inhousedagen zullen plaatsvinden worden later bekend gemaakt.

 

 

 

INSCHRIJFPERIODE

 

 

Zoals de naam van het evenement al aangeeft gaat het om een "strijd". Na de promotiedagen bij de universiteiten door het hele land, melden studenten zich aan voor dit evenement door het inzenden van hun CV. De bedrijven die de inhousedagen organiseren krijgen allen de CV's van de studenten toegestuurd en zij maken een selectie van de, in hun ogen, beste studenten. Op basis van deze selectie en de beschikbaarheid van de studenten selecteert de organisatie de deelnemers en verdeelt ze in teams over de inhousedagen.

 

De inschrijvingen zijn vanaf 15 oktober geopend!

Meer weten?
studenten pagina.jpg

Deelnemende bedrijven 2018

Greenhouse Group.png Cmotions.png NIMA logo_zonder tagline (2).png Brunel.png Perfetti van Melle.png Holland Trading Group.png frisse-blikken-logo-960x250.png AVEBE.png Wavemaker Final_Logo (1).png KANTAR uitgesneden.png Logo-hooghoudt groen.png PS-YP-logo-RGB-72dpi.png Unilever 600x600.png VINCI Energies 400x400.png PH&C 600x600.png RTL 600x600.png Albert Heijn 400x400.png Oxyma web.png Motivaction 600x600.png JDE 750x795.png Ormit 600x600.png DEPT logo.png Hilti_Logo_rot_150dpi.png Ruigrok Netpanel.png Foto_Nestl___logo.png