Winnaar NMS 2017

 

Corinne de Keizer

 

Corinne heeft naast de titel 'Grootste Marketing Talent 2017' zelfs een baan aan haar deelname overgehouden. Lees hier over haar ervaring met de NMS!

 

Corrine de Keizer.jpg

 

 

Wat heeft jou doen besluiten om aan de NMS mee te doen?   

Ik was tijdens de NMS met de laatste loodjes van mijn master Marketing Management bezig en mijzelf aan het oriënteren op de arbeidsmarkt.
Ik geloof dat de beste manier om erachter te komen of een bedrijf bij je past is door het bedrijf te bezoeken tijdens een inhousedag en de mensen achter de merken te leren kennen. Dit is precies wat de NMS mogelijk maakt en waarom ik mij heb ingeschreven.

 

Welk bedrijf heb je bezocht tijdens de inhousedag en hoe heb je dit ervaren?

Ik heb een bezoek gebracht aan Expand Online. De inhousedag was erg goed geregeld, vol leuke presentaties, een case en natuurlijk een borrel!

 

Aan welke cases heb je gewerkt tijdens de NMS en hoe vond je deze?

Uiteenlopende marketing cases, over het promoten van ABN Amro tot het beter verkopen van snoepgoed van Perfetti van Melle. Deze cases geven je een goed inzicht in vraagstukken die je in je carrière kunt krijgen en doordat je met teamgenoten van verschillende achtergronden samenwerkt leer je ook erg veel van elkaar.

 

Wat heb je aan de NMS overgehouden?

Een baan! Tijdens de NMS heb ik mogen aanschuiven bij de lunch van Nestlé, waar ik uiteindelijk ben aangenomen voor het Young Talent Program.

 

Welke gouden tip zou je aan de deelnemers mee willen geven?

Praat vooral met zoveel mogelijk verschillende mensen van bedrijven om erachter te komen of je binnen het bedrijf past. En geniet vooral van de leuke tijd, de leerzame momenten door de samenwerking met medestudenten en de nieuwe contacten die je op doet! 

Deelnemende bedrijven 2019

Houd de social media in de gaten voor updates

Perfetti van Melle.png google_PNG19644-2.png Frisse Blikken - no background (1).png Unilever.png PH&C.png RTL.png Oxyma.png JDE.png Hilti.png Tata_Steel_Logo.svg-2.png Nestle.png Wavemaker Final_Logo (1).png Nielsen.png Cmotions.png Hallmark.png NIMA no-background.png Ruigrok Netpanel uitgesneden.png Nescio.png greenhousegroup (2).png