#

Over ons

 

De Nationale Marketing Strijd is een evenement georganiseerd vanuit de Marketing Associatie Nederland. Benieuwd wat dit precies inhoudt en wie de NMS 2019 organiseren? Lees het hieronder!

MAN NL kaart.jpg

 

 

Marketing associatie nederland

 

De Marketing Associatie Nederland (MAN) is een interuniversitair samenwerkingsverband opgericht in 1992 tussen de lokale Marketing Associaties uit Rotterdam (MAEUR), Amsterdam (MAA), Groningen (MARUG), Tilburg (Asset|Marketing) en Maastricht (Scope). Deze verenigingen kwamen samen met het idee om studenten meer te laten zien op het gebied van marketing dan alleen de theorie die zij in de collegezalen te horen krijgen. Het hoofddoel van de MAN is dus ook om een brug te vormen tussen theorie en praktijk op het gebied van marketing. Een van de manieren om deze brug te vormen is door het organiseren van de Nationale Marketing Strijd. De NMS verbindt studenten met bedrijven en geven studenten een kijkje in de keuken van de marketing wereld. Daarnaast wordt er binnen de MAN veel informatie uitgewisseld tussen lokale marketing associaties. Doordat de MAN bestaat uit verenigingen uit heel Nederland is er een groot platform gevormd voor zowel de studenten als bedrijven.

 

 

Historie

 

In 2019 zal alweer de 29e editie van de Nationale Marketing Strijd plaatsvinden. In 30 jaar tijd is dit evenement, dat in 1991 begon als de N.M.A.-dag, in 1998 verder ging als de M.A.N.-dag en nu onder de naam Nationale Marketing Strijd aan de weg timmert, uitgegroeid tot een nationaal gerespecteerd evenement.

Tijdens de finaledagen in februari worden de studenten niet langer ingedeeld per stad, maar random. Dit betekent, naast een groter scala aan marketingspecialiteiten per team, uiteraard ook het leren kennen van veel nieuwe mensen.

Meer weten?
contact winnaars.jpg

Deelnemende bedrijven 2019

Houd de social media in de gaten voor updates

Cmotions.png NIMA no-background.png Perfetti van Melle.png google_PNG19644-2.png Frisse Blikken - no background (1).png Unilever.png PH&C.png RTL.png Oxyma.png JDE.png Hilti.png Ruigrok Netpanel uitgesneden.png Tata_Steel_Logo.svg-2.png Nestle.png Wavemaker Final_Logo (1).png