#

Over ons

 

De Nationale Marketing Strijd is een evenement georganiseerd vanuit de Marketing Associatie Nederland. Benieuwd wat dit precies inhoudt en wie de NMS 2019 organiseren? Lees het hieronder!

Joey nieuw.jpg

JOEY NIJNENS 

VOORZITTER

 

Hé allemaal! Ik ben Joey Nijnens, student bedrijfskunde met een hart voor het organiseren van evenementen. Ik ben de voorzitter van het Nationale Marketing Strijd (NMS) bestuur. Naast mijn studie ben ik een fanatiek zeiler en heb ik een jaar gewedstrijdroeid. Al langere tijd houd ik mij bezig met het organiseren van uiteenlopende evenementen zoals feesten, zeilkampen en conferenties. Het organiseren van de NMS is voor mij een perfecte uitdaging op professioneel gebied in combinatie met het ontmoeten van veel nieuwe interessante mensen.

NOEL KLEIN GUNNEWIEK 

PENNINGMEESTER/SECRETARIS

 

Hoi Allemaal. Ik ben Noël klein Gunnewiek en ik bekleed dit jaar de functie van penningmeester en secretaris binnen het Nationale Marketing Strijd bestuur 2019. Ik ben sinds kort in het bezit van een bachelor International Business, behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Omdat ik naast theoretische kennis ook graag praktijkervaring wil opdoen, heb ik besloten te solliciteren voor het NMS-bestuur. Ik heb gigantisch veel zin om er dit jaar een nóg beter evenement van te maken dan afgelopen jaren, en hoop jullie allemaal te zien bij de Nationale Marketing Strijd 2019!

Noël nieuw.jpg
Elieke nieuw.jpg

ELIEKE WEITES

EXTERNE BETREKKINGEN

 

Hoi! Ik ben Elieke, 23 jaar, net klaar met mijn bachelor International Business en sinds juni ben ik onderdeel van het Nationale Marketing Strijd bestuur. Ik vervul de functie externe betrekkingen en dus ben ik hard op zoek naar de leukste partners voor ons evenement! Op Zernike zal je mij vaak zien bellen met bedrijven om voor jullie een spectaculaire NMS neer te zetten. Ik heb gekozen om dit jaar de NMS te organiseren omdat ik mezelf verder wilde ontwikkelen op professioneel vlak en daarnaast nieuwe contacten wil maken. Het evenement biedt iets heel leuks doordat je als student een compleet nieuwe ervaring gaat opdoen. Je leert op een persoonlijkere manier bedrijven kennen, maakt cases, gaat bij bedrijven langs en dat terwijl je in contact komt met studenten uit allerlei andere steden in Nederland. Al met al, hoop ik jullie allemaal te zien in Utrecht komend februari!

ETIENNE KICK

EXTERNE BETREKKINGEN

 

Hi! Mijn naam is Etienne Kick en ik ben 21 jaar oud. Ik ben recent afgestudeerd van de BSc Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben van plan volgend jaar te beginnen met mijn MSc Marketing in Groningen. In de tussentijd ga ik me inzetten voor de NMS en wil ik graag Spaans leren. Verder vind ik het leuk om te sporten en ga ik vaak naar festivals in mijn vrije tijd. Samen met Elieke probeer ik de tofste partners binnen te hengelen. Ik heb er zin in en hoop jullie in februari te zien!

Etienne nieuw.jpg
Evi nieuw.jpg

EVI GORTER

MARKETING COÖRDINATOR

 

Hai allemaal! Ik ben Evi Gorter, 21 jaar oud en ik ben op dit moment bezig met het afronden van de bachelor Bedrijfskunde. Na actief te zijn geweest bij de MARUG, zag ik het NMS bestuur als een interessante, nieuwe uitdaging! Mijn functie is Marketing Coördinator, wat inhoudt dat ik mijn best ga doen om de NMS zo goed mogelijk te promoten onder de studenten en bedrijven in Nederland. Een super leuke functie waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan! Ik heb erg veel zin om samen met mijn bestuursgenoten een fantastische NMS 2019 neer te zetten. Ik hoop jullie te zien tijdens de inhousedagen en natuurlijk tijdens de finaledagen in februari!

PAM COFFENG

DAG COÖRDINATOR 

 

Hee allemaal! Mijn naam is Pam Coffeng, 20 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn derde jaar van de studie E&BE. Na vele enthousiaste verhalen over afgelopen NMS te horen hebben gekregen, zag ik dit bestuur als de ultieme kans om zelf praktijkervaring op te doen en een groots evenement neer te zetten waar zowel bedrijven als studenten bij betrokken zijn. Ik houd mij voornamelijk bezig met de dagorganisatie. Dit betekent dat de verantwoordelijkheid van het verloop van het evenement volledig bij mij ligt. Ik zal alles tot op detail plannen en mijn uiterste best doen om de dagen soepel te laten verlopen. Ik hoop je daar te zien! Tot in februari.

Pam nieuw.jpg
MAN NL kaart.jpg

 

 

Marketing associatie nederland

 

De Marketing Associatie Nederland (MAN) is een interuniversitair samenwerkingsverband opgericht in 1992 tussen de lokale Marketing Associaties uit Rotterdam (MAEUR), Amsterdam (MAA), Groningen (MARUG), Tilburg (Asset|Marketing) en Maastricht (Scope). Deze verenigingen kwamen samen met het idee om studenten meer te laten zien op het gebied van marketing dan alleen de theorie die zij in de collegezalen te horen krijgen. Het hoofddoel van de MAN is dus ook om een brug te vormen tussen theorie en praktijk op het gebied van marketing. Een van de manieren om deze brug te vormen is door het organiseren van de Nationale Marketing Strijd. De NMS verbindt studenten met bedrijven en geven studenten een kijkje in de keuken van de marketing wereld. Daarnaast wordt er binnen de MAN veel informatie uitgewisseld tussen lokale marketing associaties. Doordat de MAN bestaat uit verenigingen uit heel Nederland is er een groot platform gevormd voor zowel de studenten als bedrijven.

 

 

Historie

 

In 2019 zal alweer de 29e editie van de Nationale Marketing Strijd plaatsvinden. In 30 jaar tijd is dit evenement, dat in 1991 begon als de N.M.A.-dag, in 1998 verder ging als de M.A.N.-dag en nu onder de naam Nationale Marketing Strijd aan de weg timmert, uitgegroeid tot een nationaal gerespecteerd evenement.

Tijdens de finaledagen in februari worden de studenten niet langer ingedeeld per stad, maar random. Dit betekent, naast een groter scala aan marketingspecialiteiten per team, uiteraard ook het leren kennen van veel nieuwe mensen.

Meer weten?
contact winnaars.jpg

Deelnemende bedrijven 2019

Houd de social media in de gaten voor updates

Perfetti van Melle.png google_PNG19644-2.png Frisse Blikken - no background (1).png Unilever.png PH&C.png RTL.png Oxyma.png JDE.png Hilti.png Tata_Steel_Logo.svg-2.png Nestle.png Wavemaker Final_Logo (1).png Nielsen.png Cmotions.png Hallmark.png NIMA no-background.png Ruigrok Netpanel uitgesneden.png Nescio.png greenhousegroup (2).png