• Bestuur 2017-2018

Bestuur 2017-2018

Het bestuur van de Nationale Marketing Strijd 2018 is als volgt geconstitueerd:

 

Voorzitter

Daan de Weger
voorzitter@nationalemarketingstrijd.nl


Daan de Weger

 

Hallo allemaal! Ik ben Daan de Weger, de nieuwe voorzitter van het Nationale Marketing Strijd (NMS) Bestuur 2017-2018.  
Ik ben nu 22 jaar en zit in de laatste fase van mijn bachelor psychologie. Verder ben ik afgelopen jaar al actief geweest bij de MARUG als voorzitter van de International Marketing Experience commissie (wat uitstekend is bevallen). Een tijdje geleden had ik besloten volgend jaar een tussenjaar te nemen en dat wilde ik nuttig invullen. Na veel uitzoeken, koffietjes en telefoontjes besloot ik te solliciteren voor het voorzitterschap van het NMS Bestuur. Ik ben natuurlijk hartstikke blij en vereerd dat ik dit mag gaan organiseren, en ik heb enorm veel zin om dit jaar weer een schitterend evenement neer te zetten.

  

 

Penningmeester / Secretaris

Charlotte Deurvorst
penningmeester@nationalemarketingstrijd.nl
secretaris@nationalemarketingstrijd.nl


 

Charlotte Deurvorst

 

Hee! Ik ben Charlotte, 20 jaar en aan mij de eer om de functie van penningmeester en secretaris te bekleden in het bestuur van de Nationale Marketing Strijd 2018. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de bachelor Econometrics and Operations Research in het prachtige Groningen. Ik heb heb hier heel veel plezier in maar wilde toch ook graag nog een andere uitdaging en heb toen besloten te solliciteren voor het NMS bestuur. Ik heb onwijs veel zin om er onvergetelijke dagen van te maken en weet zeker dat het een geweldig jaar gaat worden. Hoop jullie te zien bij Nationale Marketing Strijd 2018!

 

 

 

Externe Betrekkingen


Thomas Louter
extern@nationalemarketingstrijd.nl


 

Thomas Louter

 

Hallo allemaal!  Ik ben Thomas Louter en ik maak dit jaar deel uit van de prachtige drie eenheid die verantwoordelijk is voor de externe betrekkingen van de Nationale Marketing Strijd 2018. Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar zoveel mogelijk bedrijven plat te bellen om weer een prachtige editie van de Nationale Marketing Strijd mogelijk te maken.
Over mijzelf, ik ben 22 jaar oud en ben nu mijn bachelor bedrijfskunde aan het afronden. Aangezien ik mijzelf graag uitdaag naast mijn studie en ook affiniteit heb met marketing was het bestuur van de Nationale Marketing Strijd mij op het lijf geschreven. Ik kijk heel erg uit naar aankomend jaar en ga er alles aan doen om het met z'n zevenen zo leuk, leerzaam en succesvol als mogelijk is te maken.

 

 

 

Externe Betrekkingen

Julian Lo
eb@nationalemarketingstrijd.nl


 

Julian Lo

 

Hallo allemaal. Ik ben Julian Lo en ben 21 jaar. Ik vervul komend jaar de functie van Externe Betrekkingen in het Nationale Marketing Strijd Bestuur. Op het moment zit ik in mijn derde jaar van de bachelor International Business. Na meerdere promotie- en acquisitie commissies te hebben gedaan, leek het mij tijd om mijn vaardigheden op de proef te stellen. Ik heb mede gesolliciteerd voor het NMS bestuur, omdat de NMS om de 5 jaar georganiseerd wordt door Groningen. Dit maakte het net iets specialer.
Ik heb er al heel veel zin in en ben er zeker van dat het een supermooi jaar gaat worden. Tot gauw!

 

 

 

 

Externe betrekkingen


Meinhardt Draaijer
extern@nationalemarketingstrijd.nl


 

Meinhardt Draaijer

 

Beste lezer! Mijn naam is Meinhardt, 22 jaar, geboren in hartje Groningen en op een half jaar Zweden en tijdje in het verre oosten na altijd hier gebleven. Vorig jaar heb ik mijn Bachelor International Business afgerond en IBR gedaan. Dit laatste zorgde voor een focus op praktijk na de vele theorieën en dat smaakte naar meer. Ik hou me de komende maanden bezig met de functie Externe Betrekkingen. Dat houdt in dat ik voor de acquisitie voor de NMS zorg. Ik heb er ontzettend veel zin in en veel vertrouwen in een top event!

 

 

 

 

 

Marketing Coördinator


Lisanne Venema
marketing@nationalemarketingstrijd.nl


 

Lisanne Venema

 

Heehoi allemaal! Ik ben Lisanne Venema, 22 jaar oud en ik studeer nu 4 jaar in het mooie Groningen. Dit jaar ben ik begonnen met mijn Master Marketing, maar ik zal me straks gaan focussen op mijn functie als Marketing Coördinator. In deze functie zal ik ervoor gaan zorgen dat de Nationale Marketing Strijd bij jullie allemaal gepromoot wordt. In mijn vrije tijd vind
ik het leuk om met vrienden af te spreken en om een lekker potje te voetballen. Maar het belangrijkste: ik hoop jullie bij de NMS te gaan zien. Dus, tot dan!                                                                                                                                                                            

 

 

 Dag Coördinator


Emma Braams
dagorganisatie@nationalemarketingstrijd.nl


 

Emma Braams

 

Hi allemaal! Ik ben Emma, 23 jaar en derdejaars Communicatie- en Informatiewetenschappen. Na het ComMa congres en het Mind over Marketing evenement te hebben georganiseerdvoor de MARUG in Groningen ben ik toe aan een nieuwe uitdaging.
Ik ben daarom erg blij en vereerd dat ik dit jaar het mooiste marketing evenement van het jaar mag organiseren. Samen met de 6 andere toppers gaan we ervoor zorgen dat dit een editie van de NMS wordt die je nooit zal vergeten. Ik ben de Dag Coördinator van dit jaar. Dit betekent dus dat ik alles wat betreft de organisatie op de dagen zelf van A tot Z mag gaan regelen. Ik ga mijn uiterste best doen om alles soepel te laten verlopen en om het iedereen helemaal naar de zin te maken.
Ik kijk er naar uit jullie allemaal daar te zien!!